De scootmobielclub

Deze scootmobielclub maakt  regelmatig tochten vanuit Asten. 
In 2019 zijn wij voor het eerst buiten de directe omgeving van Asten een toertocht gaan maken en wel in Oisterwijk. Met de medewerking van transportbedrijf Hoefnagels en sponsering van Plus Eric Gorissen. Daar beide bedrijven hun medewerking ook voor 2020  hebben toegezegd  wordt in juni op een zaterdag deze tocht gehouden. Afspraken over dag, datum, tijd enz.  moeten nog worden gemaakt.
 
Op deze woensdagen vertrekken wij vanaf de parkeerplaats langs Sporthal de Schop hoek Lienderweg – Lotusstraat om 13.30 uur.
Deelname is gratis voor iedereen die noodgedwongen gebruik moet maken van een scootmobiel vanwege zijn of haar handicap. Men hoeft geen lid te zijn van de seniorenvereniging Asten/ Ommel, dat kan immers altijd later nog als u alle voordelen van een lidmaatschap op een rijtje zet!
 
     
 
Wel moet men aan enige voorwaarden voldoen:
  • Kom met een volle accu aan de start.
  • Bandenspanning vooraf controleren dit moet zijn 350 atm.
  • Houd afstand van uw voorganger.
  • Veiligheidsvest op de scootmobiel.
  • Als uw snelheid geen 13 km per uur kan halen, wat de gemiddelde snelheid is, dan wordt het voor u lastig om deel te nemen.
  • De af te leggen afstand moet gerekend vanaf vertrek thuis tot aankomst thuis minimaal 30 km zijn. De meeste tochten die wij maken zijn ongeveer 25 km.
  • Halverwege de tocht is er een horecapauze en / of bezoek aan b.v. aardbeienkweker etc.
Kosten: consumpties zijn voor eigen rekening 
 
Ik mag u bij deze graag uit nodigen om deel te nemen en een welkom te heten bij deze echt gezellige groep. Mocht u behoefte hebben aan verdere informatie dan kan u mij bellen: tel. (0493)-692782 of  mailen: E mail vermana@chello.nl  of kom even langs bij de : Fam. Verhagen Burgemeester Ruttenplein 303, 5721 DZ Asten.
 
Namens de scootmobielclub.
 
Cor Verhagen