Concrete financiële voordelen voor onze leden

Op vertoon van uw lidmaatschapspasje krijgt u de volgende kortingen:

• Twee keer per jaar 10% korting in alle Midas-winkels. Geen korting op afgeprijsde artikelen en eveneens geen korting op tablets en dergelijk in de winkel van Telecommunicatie. Data worden vermeld in De Luidklok.
  • 10% korting op zowel monturen als glazen bij Bril 88 Markt 10.
  • 15 % korting op monturen en 5% korting op glazen bij Philip Optiek Burg. Wijnenstraat 44.
  • Move Your Body Sportcenter Nobisweg 1a. Speciaal abonnement vanaf € 21,90 per maand. Maandag t/m vrijdag: 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Informeer naar evt.gewijzigde prijzen.
  • Korting op taxi- en buskosten Taxibedrijf Hebben te Liessel 10 %. Telefoon 34 23 42
  • Bij Willem Sportzaak, Julianastraat 73-75. Deze geeft 10% korting, waarvan 5% voor de klant en 5% voor de vereniging.
  • Bij Berkvens Wooncentrum, Floraplein 2, telefoon 693321. 5% korting bij aankoop van een relaxfauteuil. Dit is inclusief gratis advies en passen

Ledenvoordeel op energie en allerlei producten

• Energie voordeel: KBO-Brabant heeft een overeenkomst met Energiebesteding BV gesloten en levert stroom- en gas tegen inkoopprijs. Zie : KBO Brabant ONS Energievoordeel
  • Scherpe prijzen van allerlei artikelen (zoals beveiligingsartikelen, e-bikes en mobiele telefoons) : zie KBO Brabant ledenvoordeel

Collectiviteitskorting zorgverzekeraars

Belangrijke wijziging overheid met ingang van 2020 :

• Lagere collectiviteitskorting op de basisverzekering.
  • De overheid stond eerder maximaal 10% toe en vanaf 2020 slechts maximaal 5%.

Meer over de nieuwe kortingsregeling met VGZ in 2020 is te vinden op : Zorgverzekeringen en korting voor leden van KBO-Brabant in 2020

De verschillende collectiviteits nummers welke u dient te vermelden bij de verschillende verzekeraars :

• VGZ – 87718266
  • CZ – 2422719