In plaats van een stukje over Blij(f) Actief dit keer een dringende oproep.

Zoals u in onderstaand bericht kunt lezen, zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe coördinator voor Blij(f) Actief. Tonnie de Boer die deze taak sinds 2014 op zich genomen heeft gaat stoppen.

Kent u iemand in uw omgeving  die dit zou willen doen, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door.

Misschien kent u iemand die bijvoorbeeld met ouderen gewerkt heeft en best nog wel wat wil doen of iemand die het belangrijk vindt dit mooie initiatief te willen voortzetten laat hem of haar onderstaand bericht lezen.

Wij rekenen op u!

DRINGENDE OPROEP

In verband met het stoppen van de huidige coördinator zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste opvolger.

Blij(f) Actief in De Kluis in Ommel biedt een mogelijkheid voor senioren uit Asten en Ommel voor gezellig samen zijn op woensdag.

Het bestaat sinds 2014 en wordt door vrijwilligers gerund.

De dag ziet er als volgt uit: Vanaf 11 uur zijn de deelnemers die deelnemen aan de warme maaltijd welkom. De deelnemers die alleen aan de middag activiteiten deelnemen zijn vanaf 13.30 welkom.

Tot de koffiepauze is er een gezamenlijke activiteit zoals meer bewegen voor ouderen, een quiz, diverse spellen en elke 3de woensdag koersbal.

Daarna kan er gekaart worden.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt de taak van coördinator op zich te nemen en zo senioren een gezellige dag te bezorgen en leiding te geven aan de vrijwilligers.

Wij bieden buiten een vrijwilligersvergoeding een fijne sfeer, enthousiaste vrijwilligers en een voldaan gevoel als je ziet hoe blij onze deelnemers zijn.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de huidige coördinator Tonnie de Boer

telefoon: 0493-693721 of met Annelies Dittner telefoon 06-29556666

Annelies Dittner