21 maart 2023

Onze eerste Spellenmiddag

Daar hadden ze naar uitgekeken! De liefhebbers van de tafel-bordspelletjes.

Toen mijn collega Gré Döpping en ik met de krat met spellen binnenkwamen, zaten enkele dames al geduldig (of was het misschien al een beetje ONgeduldig?) te wachten tot iedereen zeker wist, waar we terecht konden.

Yes! Ook in het zaaltje waar de Liederentafel was gehouden!

De zware tafels werden door de dames (en 1 heer) met vereende krachten vakkundig zo geplaatst, dat aan elke tafel een apart spel kon worden gespeeld. En ook op deze spellenmiddag mochten we enkele nieuwe mensen begroeten, die onze “vaste” groep kwamen versterken. En daar waren we ongelooflijk blij mee.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde en gezelligheid.

Na een kleine discussie ergens over en enkele moeilijkheidjes overwonnen te hebben, kon iedereen aan hun gekozen spel beginnen. En het plezier, de spanning, de schaterlach of heel vaak ook de slappe lach klonken als vanouds!

Het werd zonder meer een middag die om 16.00 uur voorbijgevlógen leek.

Kortom: wat hebben we weer twee uurtjes kunnen genieten…

En we hopen er ook weer allemaal bij te zijn op de volgende spellenmiddag op maandag 17 april a.s.

Voor alle foto’s klik hier.

Inge Veenhuizen.