3 mei 2022

Liederentafel 2 mei

“Na heel lange tijd weer volop in de mee-zing-modus!”

Maandag 2 mei was het dan zover: de liefhebbers van nostalgie en de daarbij behorende meezing-nummers konden weer volop hun zangtalenten laten horen.

Toffel Vier gaf acte de préséance na een paar jaar afwezigheid door de pandemie. Heel velen hadden er naar uitgekeken, het stond al regelmatig in de Luidklok vermeld.

Degenen die deze middag ,ondanks het prachtige weer, ruimschoots  op tijd naar de Beiaard kwamen, hebben intens kunnen genieten. En zij, die niet wilden of durfden te komen, hebben een mooie zangmiddag gemist.

Toffel Vier was dit keer zelfs Toffel 10! De sfeer was heel  fijn, gezellig, men zong de liedjes uit de repertoire-bundel volop mee. De zangers hadden perfecte ondersteuning en begeleiding van accordeon en gitaar.

Voor zanger André werd een “Lang zal ie Leven” ingezet vanwege zijn koninklijke onderscheiding… Gerda bracht een prachtig gezongen lied, wat verwees naar de jaren “45,ten gehore….

Tijdens de koffiepauze nam iedereen de gelegenheid waar, om met elkaar weer eens goed bij te praten…

Om 15.30 uur  besloot men de middag met het alom bekende “Café in de haven”…

Het aantal belangstellenden was weliswaar nog niet op het niveau van voorheen, want alles en iedereen moet weer ff wennen.

Maar met een spiegelzaal vol zangers en zangeressen kon deze middag niet meer stuk!”

Klik hier voor de foto’s.

Inge Veenhuizen.