10 september 2020

Wie komt ons helpen?

Al zeven maanden zijn we allemaal in de ban van corona en dat valt niet mee.

Om te kijken wat mogelijk is bij de dagactiviteiten Blij( f ) Actief hebben we de afgelopen 3 maanden op de eerste woensdag van de maand een gezellige middag georganiseerd.

We maken gebruik van de grote zaal in De Kluis zodat het veilig kan elkaar te ontmoeten.

We letten er goed op dat alle maatregelen goed worden nageleefd, zoals handen desinfectie bij binnenkomst en speciale looproutes.

De tafels staan dubbel opgesteld met veel ruimte ertussen.

Nu we ervaring hebben hoe het moet, willen we in oktober weer starten met een volledig programma.

Uiteraard blijft het afhankelijk van de maatregelen van het RIVM.

Zo moet het lukken en we weten dat de deelnemers het erg gemist hebben.

Nu nog een nare mededeling. Franka Isbouts gaat stoppen met de dagactiviteiten. We hebben op korte termijn dus iemand nodig die samen met Tonnie de Boer de organisatie op zich wil nemen.

Maar ook hebben we hard “gewone” vrijwilligers nodig voor de woensdagmorgen (10.30 – 13.30), woensdagmiddag (13.30 – 16.30)

Op vrijdagmiddag (13.30 – 16.30) zijn we al erg blij met onze heren vrijwilligers, maar ook zij kunnen niet alleen de koersbal leiden.

Het fijne van vrijwilliger zijn bij Blij( f ) Actief is dat u zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u wilt komen, al is het maar één keer per maand.

Dus mannen en vrouwen uit Asten en Ommel kom ons alstublieft helpen.

Neem contact op met Tonnie de Boer 0493-693721

Het is echt leuk en dankbaar werk en het geeft een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen!!!!

Annelies Dittner