6 juni 2020

Scootmobielclub

Wanneer kunnen wij er weer op uit is de vraag die mij regelmatig wordt gesteld.

Het antwoordt moet ook ik u helaas schuldig blijven omdat wij door de corona crisis zeer beperkt zijn in de omgang met elkaar. Onze groep is zoals de meeste leden van de seniorenvereniging een risico groep en dient zich als zodanig te houden aan de voorschriften van de regering en andere instanties. 1,50 mtr. achter elkaar rijden zie jij het voor je?  Dat wordt een lange trein. En waar kun je terecht voor een bezoek bij,  bijvoorbeeld  een zorgboerderij,  of  aardbeienkweker, terras etc. voor een noodstop of koffie/thee pauze.  Het is erg moeilijk voor mij en onze vrijwilligers om in deze tijd een tocht te organiseren. Toch hebben wij goede hoop dat er dit jaar nog een gehouden kan worden. Tot zolang doen we het nog met de foto’s van vorig jaar. Als wij groen licht krijgen van de instanties kunnen we aan de slag en krijgt U van ons de uitnodiging tot deelname. Tot zolang blijf gezond.

Namens de scootmobielclub

Cor Verhagen